Sunt Laura Cristina Oncescu  – prima oară farmacist, iar acum – nutriționist, antrenor de fitness și sport and health coach.
După 11 ani de activitate în farmacie, am fost norocoasă să îmi descopăr adevărata pasiune și vocație: nutriția și sportul. Așa că, am decis să urmez acest drum și am descoperit un univers minunat.

De mai bine de 4 ani le împărtășesc și altora pasiunea mea pentru un stil de viață sănătos și pentru fitness.
În fiecare zi sunt recunoscătoare că pot ajuta și inspira și alti oameni să adopte un stil de viață sănătos și să fie conectați cu propriul corp.

Cred cu tărie că echilibrul este secretul unei vieți armonioase, iar felul în care ne hrănim și cum avem grijă de corpul nostru sunt esențiale pentru asta.
Este fantastic cum ne simțim și ce putem face atunci când ne descoperim potențialul fizic și îl conectăm cu psihicul nostru.

Te aștept să discutăm mai multe despre schimbările pe care ai nevoie să le faci în cadrul unor sedințe private de consiliere nutrițională.

Vom stabili împreună, pas cu pas, care este planul alimentar care ți se potrivește cel mai bine și ce obiceiuri noi ai nevoie să adopți și să integrezi în viața de zi cu zi pentru a îți atinge într-un mod echilibrat și sustenabil starea de sănătatea pe care ți-o dorești.
Ne adaptăm la nevoile, preferințele, programul și stilul de viață al fiecărui client.