M-am confruntat cu probleme de greutate încă din copilărie, la fel și copiii mei. Știu din propria experiență cât este de dificil să găsești experți din domeniul medical specializați în nutriție pediatrică!

Pe de altă parte, ca medic și cadru didactic universitar, am înțeles cât de importantă este educarea copiilor și părinților pentru adoptarea, cât mai precoce în viață, a unui stil de viață echilibrat. Astfel, șansele copiilor să devină adulți fără riscuri de îmbolnăvire (sindromul metabolic) sunt mult mai mari. Este un aspect esențial pentru formarea de adulți sănătoși, independenți și cu putere de muncă. Părinții, la rândul lor, vor avea putere să își ajute copiii să se bucure de compania lor, fără probleme de sănătate.

O nutriție și un stil de viață corect face posibilă apropierea membrilor familiei prin împărtășirea unui set comun de valori cu impact în viața de zi cu zi: preferințele alimentare, activități sportive făcute împreună, plimbări, etc.

Pentru mine decizia să devin consilier Metabolic Balance a fost, așadar, o dezvoltare profesională venită din dorința de a suplini lipsa unor profeșioniști reali în domeniul nutriției pediatrice și din necesitatea unor campanii reale pentru prevenție la vârste timpurii.

Cred cu convingere că un stil de viață sanătos, adoptat la o vârstă timpurie, este premisa formării unor adulți cu riscuri medicale mai mici și cu mai puține probleme medicale pe parcursul vieții. Metabolic Balance este un program de nutriție și un stil de viață care se potrivește perfect cu această viziune.

Ne adaptăm la nevoile, preferințele, programul și stilul de viață al fiecărui client.