• Întreaga mea carieră științifică am fost convinsă că ereditatea este importantă, în unele cazuri cea mai importantă.
  • După mulți ani de studii și un doctorat în genetica medicală încep sa îndulcesc tonul. Spre surprinderea mea, am început să consider că ceea ce îi oferi în mod direct organismului este mai important. Ba chiar, uneori, poate modifica ereditatea.
    Deci, indiferent de ereditate, să nu deznădăjduim. Să tratăm organismul nostru ca pe un dar de preț care trebuie îngrijit și iubit.
  • După finalizarea unui masterat în nutriție a apărut, ca o răsplată și totodată ca un răspuns la toate întrebările mele, programul de nutriție metabolic balance®. Nici nu știu daca îl pot defini: este un stil de viață, un program de nutriție echilibrată și, mai ales, o sursă de energie și fericire. Când ne simțim bine și echilibrați, putem face orice, putem înțelege orice, putem dărui celor din jur iubire și echilibru.
  • Dacă este un obiectiv important pentru tine să adopți o nutriție sănătoasă care să îți dea un plus de energie și să îți îmbunătățească semnificativ calitatea vieții, te invit să mă contactezi telefonic sau să lași un mesaj completând formularul de mai jos.
  • Lucrând într-o echipă multidisciplinară alături de medici care sunt, la rândul lor, consilieri metabolic balance® poți beneficia de toate competențele de care ai nevoie pentru a face tranziția la un stil de alimentație perfect echilibrat.
  • Din experiența proprie, avantajele când treci la stilul de viață metabolic balance® sunt pe mai multe planuri: estetice, de sănătate, nivelul de energie.
Ne adaptăm la nevoile, preferințele, programul și stilul de viață al fiecărui client.