Nașterea unui copil este, cu siguranță, evenimentul cel mai fericit în viața oricărei femei. Pentru mine așa a fost, dar mi-a adus și disconfortul kilogramelor în plus. Medic fiind, am încercat să pun în practică cunoștințele științifice pentru a regla situația. Dar cu fiecare dietă încercată, ajungeam într-un moment de blocaj, pe care nu puteam să-l depășeșc singură, acumulând din nou kilogramele pe care le pierdusem cu atâta stăruință.
Atunci am avut norocul să întâlnesc o colegă care era consilier Metabolic Balance. De la ea am aflat despre acest program inovativ de nutriție naturală care echilibrează hormonal organismul. Am hotărât să urmez programul cu susținerea ei și în scurt timp am început să înțeleg cum cunoștințele mele medicale se potriveau perfect cu principiile metodei. Am început să slăbesc fără mari eforturi, pentru că aveam mereu susținerea ei, dar și un set de reguli clare și ușor de urmat.

Metabolic Balance a schimbat viața mea, a soțului și celor trei copii. Exemplul meu a fost inspirație pentru copiii mei, iar acesta a fost cel mai mare premiu pe care l-am primit de la Metabolic Balance.

Totuși ceva a ramas neîmplinit. Zi de zi mă întâlneam în cabinet cu pacienții mei, carora doream să le ofer consiliere în nutriție. Astfel am decis să devin consilier, cu credința ca majoritatea bolilor de care sufereau ei aveau la baza dezechilibrele alimentare pe termen lung.

Îmi doresc să-i ajut pe oameni să-și păstreze sănătatea, să-și restabilească echilibrul și pofta de viață. Misiunea mea este să susțin mamele care vor să facă schimbări în stilul lor de viață, să-și recapete silueta, energia și starea de bine, astfel încât să devină un model pentru copiii lor. Cred cu tărie că femeile pot fi adevărate locomotive pentru familiile lor și le voi susține pas cu pas spre un stil de viață sănătos, plin de vitalitate, printr-o menținere corectă a greutății pe termen lung. 

Ne adaptăm la nevoile, preferințele, programul și stilul de viață al fiecărui client.