Dorim, visăm, vorbim zilnic despre un stil de viață sănătos. Face parte din viața noastră. 

Dar ce înseamnă un stil de viață sănătos? Greutatea ideală, frumusețe, alimentație sănătoasă, nutriție corectă, activități recreaționale menite să ne destreseze, mișcare și sport, socializare? Fiecare sau toate acestea împreună? 

În calitate de medic, credeam că am găsit răspunsul: mișcarea! Știi care era sloganul meu? Ți-ai cumpărat o mașină, plimbă-te cu ea, că altfel ruginește! Până la un punct, există o asemănare cu corpul uman. Pentru ca mașina să se miște, are nevoie de combustibil calitativ. 

Consider că misiunea mea este să îi ajut pe cei interesați să găsească cel mai bun combustibil pentru ei. Ca să le  ofere sănătate, echilibru energetic, longevitate, să îi ajute să înțeleagă ce înseamnă cu adevărat un stil de viață sănătos. 

 Am o recomandare așadar. Să încercăm împreună programul inovativ de nutriție naturală prin care poți ajunge la greutatea dorită și o poți întreține pe timp îndelungat. Fără înfometare, fără medicamente sau suplimente alimentare, fără riscul apariției efectului yo-yo sau alte riscuri de îmbolnăvire. Metabolic Balance presupune un plan nutritiv, adaptat perfect metabolismului fiecărei persoane. Slăbim mâncând, dar mâncăm inteligent, iar medicul oferă în permanență sprijinul. 

Dacă ești supraponderal, diagnosticat cu sindromul metabolic, ai încercat deja diete/cure ineficiente sau ți s-au prescris medicamente care să completeze un regim alimentar deficitar mesajul meu pentru tine este următorul: Mișcare și nutriție echilibrată! Îți sunt alături cu un plan de nutriție personalizat nevoilor tale! 

Ne adaptăm la nevoile, preferințele, programul și stilul de viață al fiecărui client.