ConsultaȚii cardiologie Și investigaȚiile aferente

Dr. Stefan Busnatu cardiologie
Dr. Stefan Busnatu, medic specialist cardiologie

Autor: Dr. Stefan Busnatu, medic specialist cardiolog

Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a reduce riscurile de a vă îmbolnăvi inima și de a avea nevoie de consultații de cardiologie. Printre acestea, cele mai importante și la îndemână sunt adoptarea unor schimbări în sfera dietei, precum și cea a activității fizice.

Această combinație este larg recunoscută în ghidurile clinice, ca fiind esențială atât în prevenția primară a bolilor cardiovasculare, cât și în cea secundară.

Educația nutrițională este un element important al recuperării cardiace.

Tocmai de aceea, am decis să fac un parteneriat cu echipa Nutriscience®, pentru a facilita cele mai bune intervenții terapeutice nutriționale pentru pacienții cardiaci.

Sfatul nutrițional corect elaborat ajută în lupta cu kilogramele în plus, ameliorează simptome, contribuie la instalarea stării de bine și nu în ultimul rând, poate preveni apariția altor patologii. Terapia medicală nutrițională realizată de către echipa Nutriscience este efectuată respectând cele mai recente studii științifice, utilizând aparatura necesară stabilirii compoziției corporale, precum și determinarea ratei metabolismului bazal. Doar o abordare complexă poate duce la rezultate de durată.

Scopul nostru, ca echipă multidisciplinară, este de a schimba în bine viața pacienților noștri. Modificarea stilului de viață este garanția menținerii succesului și rezultatelor dobândite pe termen lung. Pentru a atinge acest obiectiv, o echipă multidisciplinară care să poată oferi pacienților răspuns la orice întrebare, prin pasiune, empatie și dedicare, este cea mai bună abordare/soluție.

Tarife cardiologie

Consult cardiologie200 lei
Consult cardiologie și EKG350 lei
Consult cardiologie, EKG și ecografie725 lei
Ecografie375 lei

Autor: Dr. Stefan Busnatu, medic specialist cardiolog