fbpx

Metabolic Balance

Metabolic Balance®

Metabolic Balance®
În cadrul clinicii Nutriscience® vă întâmpină 8 consilieri acreditați metabolic balance®. Conceptul metabolic balance® corespunde principiilor Nutriscience®, ambele fiind bazate de la ideea unor soluții de nutriție personalizate pe fundament științific și pe un proces de consiliere nutrițională înțeles ca un instrument de adoptare a unui stil de viață sănătos.
25 de ani de cercetare academică și practică medicală.
Am ales să folosim această soluție de nutriție în policlinica Nutriscience® deoarece este o metodă bazată pe 25 de ani de cercetare academică și practică medicală.
Nutriscience® înseamnă sănătate!
Planurile alimentare personalizate Metabolic Balance® au fost adoptate cu succes de peste 1.000.000 de persoane în Europa.

Cui recomandăm Metabolic Balance®?

Metabolic Balance® este un program de nutriție pentru toți cei care doresc să fie supli, sănătoși și plini de energie. Programul presupune adaptarea alimentației la un profil de nutriție sănătos, perfect echilibrat. Se urmează un plan alimentar personalizat realizat pentru metabolismul unic al fiecărei persoane.

Ce presupune acest program de nutriție?

Metabolic Balance® este un program personalizat pentru echilibrarea metabolismului și controlul greutății corporale conceput de medici și oameni de știință germani.
Etapele programului Metabolic Balance

pregătește organismului pentru schimbarea obiceiurilor alimentare.

în care se consumă strict alimentele incluse în planul alimentar personalizat sub îndrumarea consilierul de nutriție.

(câteva săptămâni până la atingerea obiectivului greutate) presupune includerea unor alte alimente în planul de nutriție, inclusiv câteva mese excepționale.

este bazată pe o listă de alimente care îți asigură toate substanțele nutritive de care ai nevoie astfel încât se asigură echilibrul metabolic al organismului și se preîntâmpină efectul de yo-yo tipic dietelor.

Etapele programului Metabolic Balance
01
Faza pregătitoare (2 zile)
Faza pregătitoare (2 zile) pregătește organismului pentru schimbarea obiceiurilor alimentare.
02
Faza de reechilibrare severă (14 zile)
În care se consumă strict alimentele incluse în planul alimentar personalizat sub îndrumarea consilierul de nutriție.
03
Faza de reechilibrare lejeră
(câteva săptămâni până la atingerea obiectivului greutate) presupune includerea unor alte alimente în planul de nutriție, inclusiv câteva mese excepționale.
04
Faza de menținere (nelimitată în timp)
Este bazată pe o listă de alimente care îți asigură toate substanțele nutritive de care ai nevoie astfel încât se asigură echilibrul metabolic al organismului și se preîntâmpină efectul de yo-yo tipic dietelor.
Disponibil în România!
Planurile de nutriție metabolic balance® sunt disponibile în România exclusiv printr-o rețea de medici-consilieri acreditați. În momentul înscrierii în program participanții primesc un plan alimentar personalizat și un pachet de minim 7 ședințe de consiliere specializată.

Clienți care au încercat Metabolic Balance

“Pana sa intru in programul Metabolic Balance, incercasem de-a lungul anilor nenumarate diete care, pe langa putinele kg pierdute, mi-au stirbit si din increderea ca organismul meu poate, de fapt, sa slabeasca frumos si sanatos. Pentru ca perioadele de dieta erau super restrictive si frustrante si efectul yo-yo era cat se poate de rapid si de vizibil, ajunsesem sa fiu ferm convisa ca pur si simplu asa sunt eu construita, gresit, greoi si ca trebuie sa ma impac cu ideea si cu felul in care ma simteam. Ma bucur ca nu m-am impacat, insa. Cand d-na Adina Trandafir mi-a propus sa incep programul cantaream 76 kg (la 1,65m) iar lucrul care m-a socat cel mai mult a fost ca varsta metabolismului meu era de 41 ani. Cu 10 ani mai mult decat varsta reala. Analizele nu aratau bine. Nici nu era de mirare ca ma simteam dezastruos. M-au intristat rezultatele, dar m-au si motivat. Ma bucur sa spun ca dupa 2 luni de program am pierdut 10 kg, din care 9 doar de grasime. Masa musculara este aproape la fel, fiind desigur mult mai vizibila. Varsta metabolica este acum 21 de ani, ma simt fresh, puternica si zburdalnica tot timpul. In timpul zilei am energie, dorm extrem de bine, ma trezesc fara cafea (o beau doar de dragul gustului si al ritualului), problemele digestive (balonare, tranzit greoi) au disparut iar aspectul tenului este mult imbunatatit. Pe langa toate acestea, mindset-ul meu e complet schimbat. Acest program este stiinta pura si spre deosebire de toate celelalte diete nu infometeaza, nu interzice grupe alimentare, prin urmare nu creeaza frustrari si, ca atare, este sustenabila a la longue. Adica devine stil de viata.”
Diana Habuc
Viața este plină de noi oportunități, dar cele mai multe sunt în afara zonei noastre de confort. Cu ajutorul planului personalizat de nutriție E.M. a reușit să își atingă obiectivul. A fost o provocare pentru ea pentru că a presupus reinventarea stilului de viață: hrană, activitate fizică, somn, gestionarea stresului. E.M. a câștigat această luptă, își începe viața de tânăr adult într-o formă perfectă, plină de energie și cu convingerea că un obicei bun odată format este parte din viața noastră. Cu toții avem dreptul la sănătate, poftă de viață și frumusețe. Indiferent ce vârstă aveți vă susținem în demersul dumneavoastră către forma perfectă.
E.M.
Ne adaptăm la nevoile, preferințele, programul și stilul de viață al fiecărui client.
Centrul de nutriție și prevenție​​Nutriscience®