fbpx

Medic specialist gastroenterologie; Doctor in medicina; Masterand in nutritie si siguranta alimentara; Asistent universitar, formator.

Ma numesc Georgiana-Catalina Crisu, sunt medic specialist gastroenterologie, avand ca arii de expertiza  diagnosticul si tratamentul pacientilor cu afectiuni gastrointestinale.

Competente in ecografia abdomino-pelvina si endoscopia diagnostica si terapeutica.

De asemenea, am dezvoltat o pasiune pentru cercetare stiintifica inca din timpul rezidentiatului, pasiune ce s-a concretizat intr-un doctorat la disciplina de Biochimie a Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila si intr-o activitate didactica pe care am desfasurat-o ca asistent universitar la aceasta disciplina. Sunt autor si co-autor la diverse articole publicate in reviste de specialitate din domeniul gastroenterologiei.

In prezent, domeniile de interes si de expertiza sunt legate atat de diagnosticul si tratamentul afectiunilor gastrointestinale cat si de stabilirea unei conduite nutritionale optime si adoptarea unui stil de viata sanatos printr-o dieta corespunzatoare nevoilor fiecarui pacient.

Patologiile cu mare grad de interes sunt: boala celiaca, intoleranta la gluten non-celiaca, bolile intestinale inflamatorii, sindromul de intestin iritabil, disbioza intestinala (si identificarea cauzelor dezechilibrelor microbiomului intestinal), bolile hepatice (steatoza hepatica, hepatite, ciroza ), diverse afectiuni ale esofagului si stomacului, precum si oncologia aparatului digestiv.

Ne adaptăm la nevoile, preferințele, programul și stilul de viață al fiecărui client.
Centrul de nutriție și prevenție​​Nutriscience®