fbpx
  • Farmacist primar, doctor în Farmacie, disciplina Biochimie clinică. Consultant nutriționist, specialist în gastronomie și gastrotehnie medicală. Formator nutriționist.

  • Numele meu este Mititelu Magdalena. Sunt conferențiar universitar abilitat la UMF Carol Davila București, Facultatea de Farmacie, Disciplina Laborator clinic și Igiena alimentației cu o vechime în învățământul universitar de peste 22 de ani. În cadrul masteratului de Nutriție și Siguranță alimentară sunt titular al disciplinelor Chimia alimentului și Gastronomie și Gastrotehnie.

  • Sunt licențiată în Farmacie, Economie, Chimie-Fizică. Specialist în Tranzacţii Intraeuropene, Fizica stǎrii condensate şi a sistemelor atomice. Cercetător cu peste 200 de articole publicate, 11 brevete de invenție, 10 cereri de brevet de invenție, 3 medalii de aur și o medalie de argint la saloane internaționale de inventică.

  • În domeniul nutriției și medicinei culinare am absolvit cursul postuniversitar de Consultant nutriționist cu durata de 1500 ore, cursul postuniversitar de Nutriționist și Dietetician cu durata de 2400 ore și cursul de Bucătar cu durata de 720 de ore.

  • Activitatea mea este centrată pe medicina culinară personalizată. Medicina culinară este un domeniu emergent: este o nouă abordare educațională și nutrițională pentru îmbunătățirea comportamentelor alimentare, concentrându-se pe abilități
    precum alegerea și asocierea corectă a alimentelor, prepararea prin metode gastrotehnice corecte astfel încât să nu degradăm valoarea nutritivă a preparatelor culinare și să îmbunătățim digestibilitatea și biodisponibilitatea nutrienților, depozitarea corectă a alimentelor și pregătirea meselor, corespunzător nevolilor nutriționale individuale.

Ne adaptăm la nevoile, preferințele, programul și stilul de viață al fiecărui client.
Centrul de nutriție și prevenție​​Nutriscience®