Nutriscience®

Ofertă Specială de Iarnă

Ofertă Specială de Iarnă

Poți economisi până la 300 lei.

La Nutriscience iarna sosește cu o ofertă specială – determinarea ratei metabolismului de repaus prin metoda calorimetriei indirecte este de acum inclusă gratuit în pachetul de consultație nutrițională de 6 ședințe.

Dacă beneficiezi de un pachet de 10 ședințe îți vom determina rata metabolismului de repaus atât la început cât și în momentul în care greutatea ta s-a normalizat și ai depășit cu succes și perioada de menținere.

 

Sună-ne acum la 021 569 5487 pentru programare sau completează formularul online și te vom contacta.

Testarea ratei metabolismului de repaus prin metoda calorimetriei indirecte, folosind Q-NRG, este o analiza de mare acuratețe. Este o metodă non invazivă, care ne furnizează informații precise legate de necesarul caloric al fiecărui pacient.

Controlul greutății și, în mod special, pierderea în greutate se realizează diferit de la o persoana la alta. Există numeroși factori care influențează controlul greutății: obiceiurile alimentare, nivelul activității fizice, calitatea somnului, consumul de alcool, calitatea alimentelor, nivelul hidratării, etc. Dar… lista trebuie să înceapă, întotdeauna, cu rata metabolismului de repaus!

Fundamentarea planului de nutriție și a consilierii nutriționale pe o rată metabolismului de repaus evaluată precis este importantă pentru setarea corectă a obiectivelor și a așteptărilor și, implicit, pentru menținerea motivației pe parcursul procesului de slăbire.