Nutriscience®

Consultații ONLINE

Niciodată în istoria existenței noastre nu ne-am confruntat cu o situație atât de severă. Este dificil să-i facem față.

Tuturor ne este greu să acceptăm și să rămânem indiferenți. Compasiunea nu este suficientă, nu rezolvă cazuri și nu ajută persoane.

Ce putem face însă?

Nu ne putem abandona pacienții, protejându-ne pe noi! Ei au nevoie de susținerea noastră, de sfaturile noastre și de sugestiile noastre acum, mai mult ca oricând. În perioade de stres, așa cum estea cea pe care o traversăm cu toții, organismul nostru reacționează diferit.

Venim în întâmpinarea pacienților nostri pe care îi înțelegem în refuzul sau rezerva de a veni în clinică. De aceea, vă propunem consultațiile online după un program pe care îl agreăm împreună.

Nu abandonați lupta pentru sănătatea dumneavoastră. Am făcut progrese împreună trebuie să le menținem împreună și să mergem mai departe tot împreună.

Acum mai mult decât oricând organismul nostru trebuie să fie robust, rezistent și alimentat cu ceea ce îi este necesar.

Analiza prin bioimpedanță poate fi înlocuită cu cântărirea pe cântarul personal pentru a monitoriza astfel pierderea în greutate, urmînd ca după trecerea perioadei critice pe care o traversăm, să facem re-evaluarea prin bioimpedanță.

Din motive lesne de înțeles amânăm determinările prin calorimetrie indirectă a metabolismului de repaus.

Există mulți nutrienți care sunt implicați în funcționarea normală a sistemului imunitar și, prin urmare, încurajăm menținerea unei diete echilibrate pentru sănătate care va sprijini funcția imunitară (includem aici aportul de alimente bogate în cupru, folatați, fier, seleniu, zinc și vitaminele A, B6, B12, C și D).

Prin urmare, nu recomandăm nici un fel de mâncare în detrimentul altuia, dar, în schimb, încurajăm consumul unei varietăți de alimente pentru a menține o dietă echilibrată și sănătoasă.

 

Sună-ne acum la 0753 362 850 pentru programare sau completează formularul online și te vom contacta.