Metabolic Balance

În cadrul clinicii Nutriscience® vă întâmpină 8 consilieri acreditați metabolic balance®.

Conceptul metabolic balance®  corespunde principiilor Nutriscience®, ambele fiind bazate de la ideea unor soluții de nutriție personalizate pe fundament științific și pe un proces de consiliere nutrițională înțeles ca un instrument de adoptare a unui stil de viață sănătos.

Am ales să folosim această soluție de nutriție în policlinica Nutriscience® deoarece este o metodă bazată pe 25 de ani de cercetare academică și practică medicală. Planurile alimentare personalizate metabolic balance® au fost adoptată cu succes de peste 1.000.000 de persoane în Europa.

Cui recomandăm metabolic balance®?

metabolic balance® este un program de nutriție pentru toți cei care doresc să fie supli, sănătoși și plini de energie. Programul presupune adaptarea alimentației la un profil de nutriție sănătos, perfect echilibrat. Se urmează un plan alimentar personalizat realizat pentru metabolismul unic al fiecărei persoane. Această soluție de nutriție recomandată tuturor persoanelor care vor să reducă riscurile de sănătate legate de supraponderalitate, obezitate și dezechilibre metabolice.

Principalele categorii de persoane care obțin rezultate excelente prin adoptarea unor planuri alimentare individualizate cu ajutorul consilierilor metabolic balance®, precum și principalele beneficii specifice obținute pot fi consultate aici.

Ce presupune acest program de nutriție?

metabolic balance® este un program personalizat pentru echilibrarea metabolismului și controlul greutății corporale conceput de medici și oameni de știință germani.

Programul este structurat în patru etape:  

Faza 1. Faza pregătitoare (2 zile) pregătește organismului pentru schimbarea obiceiurilor alimentare. 

Faza 2. Faza de reechilibrare severă (14 zile) în care se consumă strict alimentele incluse în planul alimentar personalizat sub îndrumarea consilierul de nutriție. 

Faza 3. Faza de reechilibrare lejeră (câteva săptămâni până la atingerea obiectivului greutate) presupune includerea unor alte alimente în planul de nutriție, inclusiv câteva mese excepționale.

Faza 4. Faza de menținere (nelimitată în timp) este bazată pe o listă de alimente care îți asigură toate substanțele nutritive de care ai nevoie astfel încât se asigură echilibrul metabolic al organismului și se preîntâmpină efectul de yo-yo tipic dietelor. 

Planurile de nutriție metabolic balance® sunt disponibile în România exclusiv printr-o rețea de medici-consilieri acreditați. În momentul înscrierii în program participanții primesc un plan alimentar personalizat și un pachet de minim 7 ședințe de consiliere specializată. 

Poți afla mai multe informații despre programul de nutriție metabolic balance® aici.

Dr. Adina Trandafir, Nutriscience Bucuresti, sector 1.png
Dr. Adina Trandafir
Genetician, Consilier metabolic balance®, Consilier nutrigenomică
0722 204 986
Dr. Georgiana Tache, Nutriscience Bucuresti, sector 1.png
Dr. Georgiana Ozana Tache
Medic primar recuperare medicală; Doctor în științe medicale - tema vizand terapia diabetului zaharat; Competență ecografie MSK
0744 876 026
Dr. Steluța Boroghină.png
Dr. Steluța Boroghină
Medic primar pediatru, Medic specialist gastroenterologie pediatrică
0722 292 452
Dr. Anamaria Matei, Nutriscience Bucuresti, sector 1.png
Dr. Anamaria Matei
Medic specialist medicină de familie, Medic specialist diabet și nutriție, Competențe ecografie, Consilier metabolic balance®
0711 123 456
Dr. Greta Nita.jpg
Dr. Greta Niță
Medicină Primară Medicina Muncii, Homeopatie
Dr. Irina Mischie, Nutriscience Bucuresti, sector 1.png
Dr. Irina Mischie
Medicină de familie, Competență ecografie generală
0721 101 100
Dr. Anca Hancu, Nutriscience Bucuresti.png
Dr. Anca Hâncu
Doctor in nutriție, Medic generalist
Dr. Codruta Sanda Sava, Nutriscience Bucuresti, sector 1.png
Dr. Codruta Sanda Sava
Medicină generală
0771 078 968