Despre noi

Povestea noastră

Dieta și genomul interacționează. Dintre toți factorii de mediu care ne înconjoară, nutriția are cel mai important impact asupra sănătății umane. Nutriția personalizată este un analog conceptual pentru medicina personalizată.

Deși există produse alimentare disponibile care răspund cerințelor și preferințelor anumitor grupuri de consumatori, aceste produse se bazează mai degrabă pe știința empirică a consumatorilor decât pe nutrigenomică și nutrigenetică. Dorința noastră comună este să furnizăm o consiliere nutrițională personalizată pentru întreținerea sănătății și prevenirea bolilor. Acest proces de consiliere îl realizăm corelat cu rezultatele testelor nutrigenomice și urmărind constant reechilibrarea microbiomului intestinal, adesea perturbat de diete care includ multe alimente superprocesate.

Am decis înființarea acestui centru dedicat asigurării unei nutriții pe baze științifice din dorința de a veni în sprijinul celor care au deschiderea necesară pentru a conștientiza că „toate bolile încep în intestin”, după cum a postulat Hippocrates.

Suntem detectivi ai sănătății, specializați să investigăm istoricul tău medical pentru a găsi rădăcina problemei. Astfel, îți putem oferi soluții eficace pentru a te readuce la starea de bine. Nutriscience® înseamnă că vei putea să te hrănești sănătos, fără regim, fără să renunți la plăcerea de a te bucura de mâncare. O alimentație pe baze științifice deschide posibilitatea să îți normalizezi și să îți menții greutatea corporală, să îți controlezi poftele, să preîntâmpini stările de oboseală.

Consilierea oferită de specialiștii Nutriscience® este atent adaptată la nevoile, preferințele, programul și stilul de viață al fiecărui client. 

Ascultam nevoile și obiceiurile clienților și găsim calea cea bună împreună. Vă învățam flexibilitatea de la o zi la alta și când socializați, călătoriți sau luați masa în oraș. Suntem disponibili să asiguram consultații nutriționale în fiecare zi a săptămânii cu programe foarte flexibile, în funcție de nevoile fiecăruia. 

Copiii sunt bineveniți la Nutriscience®! Există un mic spațiu amenajat pentru a desena, a se juca sau a citi. Doritorilor le asiguram educație nutrițională prin joacă.

Suntem aici pentru tine și pentru familia ta, să vă susținem să preluați controlul asupra propriei sănătăți. 

Dr. Adina Trandafir este Genetician și specialist în nutrigenomică, consilier acreditat Metabolic balance și absolventă a Masterului de “Nutriție și siguranță alimentară” organizat de UMF “Carol Davila”, București.

Asociația de Prevenție prin Stil de Viață

Asociația Medicală de Prevenție prin Stil de Viață

Asociația medicală de prevenție prin stil de viață (https://lifestylemedicine.ro/) s-a înființat cu scopul de a reuni oameni valoroși din sănătate pentru a crea, organiza activități educaționale care să contribuie , prin prevenție la sănătatea la nivel populațional.

Prin înființarea acestei asociații dorim să îi aducem laolaltă pe toți specialiștii pasionați de acest subiect și care cred cu adevărat în beneficiile stilului de viață sănătos în scopul de a putea transmite celor interesați informația corectă și completă.

Date companie

Nutriscience® funcționează sub următoarea entitate juridică:

Nutriaction S.R.L.
Nr. ord. reg. com. / an: J40/499/2019
CIF: 40437617
Adresa: Str. Pictor Barbu Iscovescu, 18, București Sect 1, România