fbpx

Intotdeauna am fost pasionata de sport si in dorinta de a-mi imbunatati conditia fizica am cautat sa inteleg fiziologia corpului uman si ce alti factori ar putea sa contribuie la imbunatatirea performantelor.

   In aceasta calatorie am ajuns la concluzia ca exercitiul fizic impreuna cu nutritia si recuperarea nu doar ca sunt importante in dezvoltarea performantelor in sport, ci ele reprezinta puncte cheie in mentinerea starii de sanatate pe termen lung.

  Prin urmare, am absolvit facultatea de kinetoterapie si motricitate speciala si pentru a-mi imbunatati cunostintele am urmat numeroase cursuri : de la Cursul de Instructor de Fittness, Aerobic si Group Fitness, Instructor de Pilates(Mat & Reformer), cursul de Tehnician Nutritionist, terapie Trigger Point si Fascique (manipularea fasciei) si numeroase workshopuri in domeniu.

   Acestea impreuna cu experienta din clinica unde am avut oportunitatea de a invata de la medici si specialisti in domeniul nutritiei imi ofera posibilitatea de a ajuta alte persoane care impartasesc aceeasi pasiune pentru sport sau doar isi doresc sa adopte un stil de viata sanatos si au nevoie de  indrumare corecta.

Ne adaptăm la nevoile, preferințele, programul și stilul de viață al fiecărui client.
Centrul de nutriție și prevenție​​Nutriscience®