fbpx

Încă din copilărie am fost atras de domeniul medical. Prima întâlnire cu medicina de recuperare și kinetoterapia a fost din postura de pacient, moment în care am realizat cu adevărat importanța abordării multidisciplinare în tratarea anumitor patologii și în menținerea calității vieții.

În calitate de absolvent al Facultății de Moașe și Asistență Medicală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, am avut oportunitatea de a participa la multe stagii clinice în cadrul cărora am învățat modalități de evaluare a pacientului și de elaborare a planurilor de recuperare în conformitate cu statusul clinico-biologic al acestora. Mai simplu spus, personalizarea programului de recuperare în funcție de particularitățile fiecărui pacient, prin stabilirea unor obiective realizabile.

Deoarece sunt o persoană care urmărește dezvoltarea profesională, studiile mele nu s-au limitat doar la programul de licență. În prezent, urmez programul de studiu masteral interdisciplinar „Nutriţie şi siguranţă alimentară” al Facultății de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București.

Există o relație strânsă între nutriția echilibrată, activitatea fizică și starea de bine a organismului. Ca această relație să funcționeze optim este nevoie să acordăm importanță fiecărei componente,îmbinându-le pe toate cu seriozitate și consecvență.

 

Ne adaptăm la nevoile, preferințele, programul și stilul de viață al fiecărui client.
Centrul de nutriție și prevenție​​Nutriscience®