fbpx

Remodelare corporală și alimentația sănătoasă: de ce ar trebui să le privești împreună? 

Procedurile non-invazive de remodelare corporală au revoluționat sectorul esteticii, grație dezvoltării tehnologice, oferind o alternativă la metodele chirurgicale, în anumite cazuri. Cu ajutorul tratamentelor de remodelare corporală, poți să beneficiezi de rezultate optime, imediate și de durată, fără durere.

Totuși, o procedură de remodelare corporală este o investiție în sănătatea și frumusețea ta, tocmai de aceea este esențial să știi să menții rezultatele, pe termen lung, prin dietă, mișcare și printr-un stil de viață sănătos. Orice procedură de remodelare corporală te poate ajuta să ajungi la formele dorite, dar asta nu înseamnă că noile proporții vor rămâne la fel, dacă nu adopți un regim de viață adecvat, arată specialiștii.

Tipuri de proceduri de remodelare corporală

În funcție de nevoile și de corpul fiecărei persoane, procedurile de remodelare corporală pot să fie orientate spre corectarea estetică a mai multor zone de pe corp și topesc grăsimea de pe corp.

La Avra Aesthetic Institute sunt oferite trei tipuri de servicii de remodelare corporală:

  • Procedura „Exilis Elite” redă fermitatea pielii tale și îți oferă un efect de lifting, topind totodată grăsimea de care scapi cu greu. Procedura este non-invazivă, nu implică recuperare și are un efect pe termen lung, fiind folosită pentru zona coapselor, a brațelor, a genunchilor, spatelul, pe piept sau pe abdomen.
  • Procedura „Vanquish” pentru remodelarea conturului coapselor, distruge celulele grase, fiind o metodă non-chirurgicală și având rezultate rapide și de durată. Această metodă utilizează radiofrecvența, nu intră în contact direct cu pielea ta, datorită tehnologiei moderne, și tratează atât interiorul cât și exteriorul coapselor.
  • Metoda „Vanquish Me” este destinată remodelării abdomenului și a flancurilor, având avantajul că tratează o zonă corporală foarte extinsă. Această procedură topește grăsimea, nu produce durere și este confortabilă.

Stilul de viață și alimentația, după remodelare corporală

Un stil de viață sănătos, după remodelare corporală, presupune o alimentație sănătoasă, săracă în grăsimi, pentru a putea continua pierderea în greutate.

Totodată, este important să te hidratezi, bând foarte multă apă, să eviți consumul de sucuri din comerț, alimentele bogate în zahăr și calorii, și să renunți la fumat. Consumul de sare ar trebui să fie, de asemenea, unul redus, echilibrat, pentru a evita retenția de apă.

O dietă echilibrată mai presupune, de asemenea, reducerea pe cât posibil a consumului de preparate procesate și fast-food și includerea în alimentația zilnică a legumelor bogate în nutrienți, a fibrelor, alimentelor bogate în vitamine și acizi Omega 3, a proteinelor, alegând un meniul cât mai diversificat, precum și consumul preparatelor din carne slabă și evitarea alimentelor prăjite.

Este important, după remodelare corporală, și respectarea meselor zilnice, micul dejun fiind, potrivit specialiștilor, cea mai importantă masă a zilei, care te ajută să îți păstrezi metabolismul sănătos.

Sportul și mișcarea ar trebui să fie constante în viața oricărei persoane, inclusiv după un tratament de remodelare corporală.

O alimentație echilibrată este o decizie pe termen lung, un mod de viață, dat fiind că nutriția inadecvată atrage, de la sine, nu doar obezitate, ci și un risc sporit de boli metabolice grave precum diabetul, bolile cardiovasculare, cancerele.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*