Prevenția dezechilibrelor metabolice

Vă invităm la Conferința ”Prevenția dezechilibrelor metabolice”, susținută de către Prof. Dr. Mihai Niculescu (SUA) și specialiștii invitați.

Conferința are loc în București, în data de 1 Iulie 2019, ora 17:30.

Multe dintre riscurile apariției dereglărilor metabolice se datorează unei nutriții neadecvate nevoilor dumneavoastră.

Aceste riscuri pot fi diferite de la o persoană la alta datorită diferențelor genetice dintre diferite persoane.

În cadrul conferinței veți afla soluțiile terapeutice nutriționale pentru reducerea riscurilor apariției dezechilibrelor metabolice, în funcție de structura genelor dumneavoastră.

Astfel de soluții pot fi aplicate pentru o categorie largă de dereglări precum:
➡️ Steatoză hepatică (ficat gras),
➡️ Obezitate,
➡️ Colesterol,
➡️ Diabet zaharat de tip 2 sau rezistență la insulină,
➡️ Malnutriție

Locația: Clinica Nutriscience®, Strada Pictor Barbu Iscovescu 18, București.
Acces: Stația de metrou Aviatorilor este la 5 minute de locație.

Speakeri:

  • Prof. Dr. Mihai Niculescu (SUA), fondatorul companiei Advanced Nutrigenomics LLC, SUA, colaborator al UMF Timișoara în cadrul proiectului „Utilizarea modelelor nutrigenomice pentru personalizarea tratamentelor dietetice în obezitate”.
  • Dr. Adina Trandafir, doctor în genetică, Consilier nutrigenomică, Consilier nutritional si specialist in siguranta alimentara, co-fondator Clinica Nutriscience®
  • Daniela Stoian, doctor în Științe, Master trainer nutriție, cu o experiență de 16 ani in domeniul cercetării în nutriție, microbiologie și biotehnologie. Master în genetică. Doctorat ȋn criminalistică. Vicepreședinte al Fundației Nicomed.
  • Cerasela Bulmez, dublă specializare biolog – nutriționist, manager Clinica de nutriție și remodelare corporală – Bioestet Clinique București, Master “Nutriție și remodelare corporală”, Doctorand Academia Română, Secția de științe medicale.
  • Samona Sommer, psiholog/psihoterapeut, clinica Hope, lucrând în psihologia organizațională, clinică și aeronautică, a experimentat diversitatea în esența ei. În fiecare dintre aceste relații profesionale a avut atât oportunitatea de a învăța, dar și cea de a obține rezultate viabile dincolo de orice formulări diagnostice punctuale.
  • Dr. Simona Ivanov a colaborat cu Abbvie și specialiști în medicină, implementând soluții medicale inovatoare. Expert în produse antivirale, a ajutat la tratarea persoanelor afectate de boli cronice. Cunoștințele în domeniul terapiei nutriționale, dobândite în cadrul Knoll Pharma și Abbott Nutrition, au contribuit la o mai bună implementare a nutriției de precizie.

Agenda conferinței:

➡️ Obezitatea – interacțiunea între factorii genetici și factorii de mediu.
➡️ Impactul dietei în steatoza hepatică nonacoolică.
➡️ Rolul factorului psihologic: importanța motivației și a înțelegerii factorilor implicați în alegerea unui stil de viață sănătos.
➡️ Cum aplică nutriționistul rezultatele testului nutrigenetic în practica medicală?
➡️ Etape de parcurs în efectuarea unui test nutrigenetic.
➡️ Prevenția Dezechilibrelor Metabolice – O abordare nutrigenetică.
➡️ Concluzii. Discuții, întrebări și răspunsuri.

Taxa este de 50 RON până pe data de 20 iunie, ulterior taxa va fi 100 RON.

https://app.livestorm.co/genetx/preventia-dezechilibrelor-metabolice?fbclid=IwAR3DFgagI590igrgtWN0dbnB4a5GbvF9M5zCCNzwiCDHncm3hFQ-MK0vCqg

Leave a Comment